Finde AS - forhandler av Via Bredbånd

Har du tregt bredbånd?

Raskt bredbånd fra Via Bredbånd, uansett hvor du bor. Priser fra 439,- pr måned og hastighet opptil 50 Mbit/s.

Her bestiller du bredbåndspakken

Fyll ut skjemaet og vi ringer deg snarest. Så undersøker vi om vårt tilbud er bedre enn bredbåndet du har fra før. Vi sjekker også dekningen, før vi starter leveransen.

Skjemaet sendes kryptert og vi ivaretar persondataene.

Bredbånd der andre ikke kan levere

Får du ikke fiber? Er fastlinjen ustabil, har du tregt nett eller kun mobilt bredbånd som fungerer der du bor? Da er Via Bredbånd mest sannsynlig det beste valget for deg.

Satellittbredbånd, enkelt forklart

Bredbåndet leveres hjem til deg via en satelitt. Satellitten leverer raskt bredbånd til over en halv million hjem og bedrifter i Europa.

Vi monterer alt for deg - En av våre montører gjør avtale med deg, og tar med parabolantenne, modem og alt nødvendig utstyr. I kampanjeperioden er standard installasjon gratis. Dersom installasjonen er ekstra krevende på grunn av plassering eller at reiseveien er lang, kan det tilkomme ekstra kostnader.

Parabolen er toveis - Data går både opp og ned. Det betyr at du ikke trenger annet bredbånd i tillegg.

Hva innebærer fri bruk? På våre abonnement er det ingen grenser for hvor mye data du kan bruke per måned. Hastigheten vil likevel variere etter bruken, men det vil alltid fungere til normalt bruk, og du vil ikke bli overfakturert ved mye bruk. Etter at kvoten på 15 GB (Freedom 5), 50 GB (Freedom 25) eller 100 GB (Freedom 50) er oppbrukt, vil dataene dine bli prioritert bak andre med gjenværende kvote. Dette kan resultere i at hastigheten blir noe lavere.

Fungerer til det meste - Bruk bredbåndet så mye du vil. Bredbåndet fungerer raskt til vanlig nettbruk, og enkel bruk av video/strømming.

Online gamling og videostrømming? Bredbåndet har begrenset kvalitet når det kommer til online gaming og dersom du strømmer mye film over nett. Det er en liten forsinkelse i dataoverføringen som fungerer fint til vanlig bruk, men som er en ulempe for online gaming. Du kan strømme video, men ikke alltid i HD-kvalitet. Strømmer du mye video vil hastigheten totalt sett på bredbåndet gå ned. Strømmer du mye video, er ikke dette nødvendigvis løsningen for deg.

Du kan enkelt endre abonnementet ditt - Oppgradering kan du gjøre uten ekstra kostnad, men nedgradering medfører et gebyr. Endringen vil tre i kraft 1. dag påfølgende mnd.

Opptil 50 Mbit/s via parabolantennen

Hva passer for meg?

Har du fiberbredbånd eller bredbånd med god kabelforbindelse, har du antagelig en god nok løsning fra før av.

Men dersom du ikke kan få fast bredbånd i huset, og har mindre enn 5 Mbit/s hastighet tilgjengelig, da vil Via Bredbånd sin tjeneste kune fungere bedre for deg.

Våre abonnement har gode snitthastigheter for normalt bruk, og ubegrenset bruk av data.

Usikker på hvilken pakke som passer deg? Legg inn bestilling på den minste pakken, og vi ringer deg. Trenger du en annen løsning vil vi gi deg en ærlig anbefalning.

Freedom 5

Opptil 5 Mbit/s
439,- Per måned
 • Ubegrenset data
 • Gratis installasjon gjort av montør
 • Trådløs router inkludert
 • For hele familien

Freedom 25

Opptil 25 Mbit/s
539,- Per måned
 • Ubegrenset data
 • Gratis installasjon gjort av montør
 • Trådløs router inkludert
 • For hele familien

Freedom 50

Opptil 50 Mbit/s
739,- Per måned
 • Ubegrenset data
 • Gratis installasjon gjort av montør
 • Trådløs router inkludert
 • For hele familien

Vil du vite mer?

Legg inn en bestilling hos oss. Vi tar da kontakt med deg, og hjelper deg videre. Vi sammenligner vårt Via Bredbånd med hva du har i dag, undersøker dekningen for deg og bestiller montør hjem til deg.
Kampanje

Finde AS – Forhandler av Via Bredbånd

Vil du bli oppringt?

Fyll inn skjemaet og vi ringer deg for mer informasjon, helt uforpliktende.